Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

Aanmelding nieuwe leden

Wil jij ook komen voetballen bij de leukste voetbalclub uit Delft en omgeving schrijf je dan nu in. Onze visie is dat iedereen: jong, oud, mensen met een beperking moeten kunnen voetballen, uiteraard onder toezicht van onze trainers en leiders. DVC staat ook voor sportiviteit en plezier. Zo hebben we voor jong en oud het hele seizoen door leuke activiteiten op ons programma (zie agenda op onze website en op Facebook).  

DVC kan dit niet doen zonder vrijwilligers. Daarom vragen wij daar waar mogelijk is ons een handje te helpen. Denk hierbij aan: Bardienst, trainer, leider, scheidsrechter, vervoer teamleden, EHBO of te helpen met activiteiten. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een keer kijken bij ons op de training! Bellen voor meer info kan uiteraard ook naar Max van der Meijden 06-16227141 of Remco Pronk 06-46131742. 

Hieronder vind je de link naar ons digitale aanmeld formulier. Wat stuur je mee? 

  •  Indien jonger dan 18 jaar akkoord ouder/verzorger.
  • Legitimatie bewijs (vanaf 16 jaar eigen legitimatie, voor jongere spelers legitimatie ouder/verzorger.
  • Recente goed lijkende (pas)foto (vanaf 10 jaar) voor je digitale spelerspas. 

Vul je liever een formulier in dan kun je deze verkrijgen achter de bar of je kunt het formulier ook downloaden en uitprinten en ingevuld op de club inleveren. 

Bij DVC voetbalt iedereen in onze blauw/witte kleuren. Het tenue kan je bestellen bij Dave de Wit en bestaat uit een wedstrijdshirt, broekje en kousen. De kosten zijn €60,- (voor meer informatie zie DVC kleding). Een aantal elftallen binnen onze vereniging hebben een gesponsord tenue in bruikleen.  

Een aantal elftallen binnen onze vereniging hebben een gesponsord tenue in bruikleen. Deze kleding is en blijft eigendom van DVC.

Ga door naar het inschrijfformulier