Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

Een wedstrijd waarin veel gebeurde

Al haastend vanaf de wedstrijd van de JO9-2 van DVC kwam ik bij het veld met een 0-0 stand waarbij er ongeveer al 15 minuten waren gespeeld. De wedstrijd ging op en neer waarbij Nootdorp in het begin de betere leek. DVC liet zicht te makkelijk wegdrukken en gaf te veel ruimte weg. Het zal het ontbreken van ritme door de vele afgelaste wedstrijden wel zijn geweest.

In de laatste 10 minuten van de eerste helft zie ik een paar goed opgebouwde aanvallen met Dani, Mike, Tillo en Lamnouar in de hoofdrol. Zij combineren er rustig op los en komen gevaarlijk voor het doel van Nootdorp. Er werd naast geschoten, op de keeper geschoten maar de bal wilde er nog even niet in. Totdat Tillo zijn duivels ontbindt. Hij neemt een rush naar voren aan de linkerkant. Mike loopt netjes mee en komt vrij voor het doel te staan. Tillo met de voorzet op maat die vervolgens door Mike koelbloedig wordt binnen getikt. 0-1 voor DVC.

Mooie start maar helaas kan Nootdorp snel wat terugdoen. Een misverstand in de verdediging en vanaf rechts kan met een prachtig schot zo in de verre hoek van Omar geschoten worden. 1-1. Met deze stand gaan we de rust in.

Na de rust gaat het er allemaal wat feller aan toe. Als DVC uiteindelijk besluit beter over te tikken komen de kansen. Via het midden gaat de bal naar Mike, Lamnouar staat dan al in de diepte. Mike ziet dat, geeft de bal voor aan Lamnouar. Lamnouar alleen voor de keeper, speelt de keeper uit en kan voor een leeg doel de bal simpel binnen tikken. 1-2 voor DVC en wat een heerlijk doelpunt van Lamnouar die zijn zeer goede spel tot nu toe beloond zag worden. Vervolgens zien we dat het achterin beter draait. Matthijs, Julius en Mitchell laten de aanvallers van Nootdorp kansloos en door de overheersing op het middenveld worden we steeds gevaarlijker. Dani die een goede inval in de JO11-1 doet. Noa die haar dametje staat. Tillo en Mike die een berenwedstrijd spelen, Omar die geweldig staat te keepen en Lamnouar die meer dan goed speelt. Top.

Helaas gebeurde er hierna een aantal dingen in de wedstrijd waarbij de scheidsrechter het zwaar te verduren kreeg. De scheidsrechter heeft moeilijke beslissingen moeten nemen die door anderen haar niet in dank werden afgenomen. Deze gebeurtenissen hadden een negatieve invloed op de wedstrijd. Ik heb besloten om er verder in dit verslag niet over te schrijven. We zagen nog 2 goede aanvallen van DVC. Tillo geeft vanaf linksvoor op Lamnouar en die maakt de 1-3. Mitchell heeft nog een hele mooie vrije trap op de vrijstaande Lamnouar en die kan daardoor voor een hattrick tekenen.1-4