Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

De selectie van DVC-zaterdag is terug van het buitenlandse trainingskamp in het Spaanse Marbella (11 t/m 14 januari 2018). Deze unieke gebeurtenis in de historie van DVC is een intensief, maar toch een ontspannen, lang weekend geworden voor de spelers en de technisch staf. Donderdagochtend heel vroeg werd er gevlogen naar Malaga, om daarna met de bus naar het Puerto Azul hotel in Marbella gebracht te worden. Na ingecheckt te hebben in het hotel zijn we de lunch gaan nuttigen in de Lounge-bar van Hestia.

afb 1afb 2afb 3

In de middag stond de eerste training op het programma in het Estadia San Pedro, waar goed werd getraind. Moe maar voldaan terug met de bus naar het hotel om ons op te frissen om het diner te nuttigen in de Lounge-bar van Hestia, waar nog lang werd nagetafeld met verschillende dranken, zoals baco’s, bier, wijn en, speciaal voor onze trainer, de echte cola.

afb 4

Vrijdagochtend om 8.30 uur werd het ontbijt genuttigd in het hotel, daarna stond het Beach voetbal gepland op het strand van Marbella, waar fanatiek gestreden werd om als eerste te eindigen. 

afb 5afb 6afb 7

Na de lunch werden we met de bus naar een prachtige locatie in de bergen gebracht voor onze oefenwedstrijd tegen 3e klasser vv Renardo. Voor de wedstrijd waren we niet erg optimistisch wat betreft  het resultaat tegen deze tegenstander, DVC kon net 13 fitte spelers op de been brengen tegen een tegenstander die met minimaal 25 fitte spelers ons tegemoet trad. 

afb 8afb 9

Na afloop tevredenheid alom bij DVC, die een goede wedstrijd met een gelijk spel beëindigde (2-2, met als doelpuntenmakers Dennis Glasbergen en Esad Mesanovic, de slager, het ene doelpunt nog mooie dan het andere) dit tot grote teleurstelling van onze tegenstander.

Moe maar voldaan terug met de bus door het hooggebergte (Dennis met de ogen dicht, vanwege z’n hoogtevrees) naar het hotel om zich op te frissen en daarna het diner te nuttigen in de Lounge-bar van Hestia. Na het diner en de nodige drankjes werd er een voetbalquiz georganiseerd die voor één van de DVC-teams een prijs opleverde, namelijk een fles champagne, of was het witte wijn?

Zaterdagochtend werd de geplande training gecanceld, daarvoor in de plaats werd een wandeling gemaakt van ongeveer 8 kilometers over de prachtige boulevard van Marbella. ‘s Middags naar weer een prachtige locatie om een padel-clinic (combinatie van tennis en squash) te volgen, waar weer fanatiek gestreden werd om als kampioen te eindigen. ‘s Avonds na het diner was ieder vrij om te gaan en de staan. 

afb 10afb 11

Zondagochtend na het ontbijt werd er een korte wandeling gemaakt over de boulevard van Marbella, maar nu de andere richting op. ‘s Middags naar een prachtige locatie om Footgolf te spelen. Op een 9-holes baan werd de strijd om de beste te zijn uiteindelijk gewonnen door Daniel Dessens, met de vermelding dat Adem Kurtanovic de enige was die een Hole-in-one trapte. Na een snack-buffet ging het richting Malaga waar de reis naar huis werd aangevangen.

afb 12afb 13afb 14

Al met al een uitstekend en gezellig trainingskamp, 2 dagen zon, een dag bewolkt en de laatste dag helaas wat regenbuitjes. Deze dagen goed en strak georganiseerd door Hestia met goed eten en perfecte begeleiding van Jos Langeland en Jeroen Peters.

Jammer genoeg konden vier stafleden het trainingskamp niet mee maken door trieste omstandigheden en door ziekte.
Dit trainingskamp is mogelijk gemaakt door de bijdragen van sponsors, DVC, de spelers en technische staf.

Alle spelers en stafleden bedankt voor de gezellige dagen in Marbella, is voor herhaling vatbaar.

Henk Lok

Meer foto's kijken? klik hier