Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

Het zal niemand zijn ontgaan dat de overheid maatregelen heeft aangescherpt om de verspreiding van het virus terug te dringen. Één van de gevolgen is dat helaas onze kantine vanaf dinsdag 29 september om 18:00uur in elk geval voor de komende drie weken wordt gesloten. Voor de club is dat zuur want de afgelopen drie maanden toonden tekenen van herstel. Dit is echter van ondergeschikt belang als de gezondheid van de samenleving op het spel staat.
 
De overige maatregelen die gisteren bekend zijn gemaakt betreffen voornamelijk de aanwezigheid van publiek tijdens wedstrijden en trainingen van zowel jeugd als senioren. Tijdens alle wedstrijden (zowel thuis als uit) geldt dat er geen publiek aanwezig mag zijn. Bij thuiswedstrijden mogen ouders van jeugdspelers (t/m 17 jaar) dus niet blijven kijken. Bij uitwedstrijden worden ouders die hun kind vervoeren gezien als teambegeleiding en mogen daarom wel blijven kijken naar de wedstrijd. 
 
Het is te hopen dat iedereen zich aan de aangescherpte maatregelen houdt zodat we met zijn allen voorkomen dat de samenleving en de economie opnieuw op slot gaat. Hopelijk zien wij een ieder weer eind oktober op de club!

update corona