Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

Woensdag 28 november was het weer zo ver: Sint en zijn pieten zouden DVC bezoeken. Alle kinderen zaten vol spanning te wachten. De verrassing was dan ook groot toen alleen de pieten binnen kwamen. Sinterklaas was kwijt! De pieten besloten daarop het heft in eigen hand te nemen en gingen met de kinderen de pietentraining doen. Dat ging de pieten en de kinderen heel goed af. Na drie kwartier kwam er ineens toch nog onverwacht bezoek. Het was Sinterklaas die het veld op kwam lopen. Één van de pieten had per ongeluk de deur van de pakjeskamer dicht gegooid en had zo Sinterklaas opgesloten. Gelukkig kwam na een half uurtje de schoonmaakster langs die Sinterklaas bevrijdde. Nu het hele gezelschap weer compleet was konden ze eindelijk aan de kadootjes beginnen. Alle kinderen werden weer verwend. Ze kregen zelfs allemaal een extra kadootje: Een mooie voetbal!  Zo werd het weer een heel gezellige en geslaagde middag. Dank aan alle kinderen, het JAC en Sint met zijn pieten. Een speciaal bedankje voor Berry en Viènna die deze middag mede mogelijk hebben gemaakt.

De hele middag is door Saskia Vreeswijk vastgelegd ie een fantastisch fotoalbum. Zo kan iedereen nog eens lekker nagenieten.

Klik hier of op de foto om naar het album te gaan

Pietentraining DVC 2018 11 28 301