Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

Intakegesprek

Als u zich aanmeldt via info@dvcdelft.nl wordt er een intakegesprek gesprek gepland. Ook krijgt u een contactpersoon toegewezen die het één en ander over onze vereniging vertelt en een rondleiding verzorgt. Hierna wordt het aanmeldingsformulier ingevuld. Na inschrijving worden de gegevens doorgegeven aan de administratie. U ontvangt een bevestiging vanaf het moment dat u bent toegelaten en ingeschreven.

Vrijwilligerswerk

Om alle leden te kunnen laten sporten zijn wij afhankelijk van vrijwilligers. Op het inschrijvingsformulier zal u gevraagd worden op welke wijze heb je of heeft u als ouder/verzorger interesse actief te participeren binnen onze vereniging:

Speler (ouder dan 16 jaar)

Leider Trainer Scheidsrechter
Bestuurslid Commissie Administratie
Bardienst EHBO Terreindienst
Vervoer   In overleg

 

Ouder/Verzorger

Leider Trainer Scheidsrechter
Bestuurslid Commissie Administratie
Bardienst EHBO Terreindienst
Vervoer   In overleg

Wat neem je mee?

• Indien u jonger bent dan 18 jaar, minimaal één ouder of verzorger;

• Kopie legitimatiebewijs (vanaf 16 jaar);

• 1 pasfoto (vanaf 10 jaar) voor je spelerspas.

Of er plaats voor je is hangt af van het aantal aanmeldingen wat wij ontvangen en van het aantal leden dat aan het eind van het seizoen vertrekt. Wij kunnen je dus niet onmiddellijk melden of je spelend lid van DVC kunt worden.

Tenue

Ieder spelend lid van DVC dient in het bezit te zijn van een compleet DVC tenue dat te verkrijgen is bij Dave de Wit (email kleding@dvcdelft.nl). Trainingspakken en andere clubartukelen zijn verkrijgbaar in de webshop van  Macron (http://www.dvcdelft.nl/macron-webshop). Een aantal elftallen binnen onze vereniging krijgen een gesponsord tenue in bruikleen, dit is dus niet altijd het geval.

Overschrijving

Als je gedurende de afgelopen 3 jaar bij een andere club hebt gespeeld, dan dient u zich over te schrijven. Na inschrijving bij DVC draagt DVC zorg dat de overschrijving plaatsvindt via het systeem van de KNVB (Sportlink Club). Het is mogelijk dat DVC navraag doet bij je oude vereniging.

Spelerspas

Als iemand lid wordt van DVC die 10 jaar of ouder is, moet hij/zij 1 pasfoto inleveren voor de aanvraag van een spelerspas. Deze pas wordt door de vereniging aangevraagd bij de KNVB. Spelers van 10 jaar en ouder zijn alleen speelgerechtigd als de vereniging in het bezit is van een geldige spelerspas.