Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

clubgeb8

DVC beschikt over een prachtige tennisaccomodatie, bestaande uit 4 all-weather kunstgrasvelden.Dit betekent dat ze in principe 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bespeeld kunnen worden.

De banen kunnen aan de bar per uur worden gereserveerd maar uiteraard is er ook de mogelijkheid om tennislid te worden. Als tennislid kun je het hele seizoen, van 1 juli t/m 30 juni, tennissen.

De tennisbanen kunnen ook worden gehuurd voor het organiseren van bijvoorbeeld toernooien. DVC heeft daar aparte tarieven voor. Voor informatie hierover stuurt u een email naar tennis@dvcdelft.nl.

Sinds kort is er op de accommodatie van DVC ook gelegenheid om tennislessen te nemen.

Heb je nog nooit getennist maar wil je het graag leren? Heb je vroeger getennist maar wil je alles weer een beetje ophalen? Tennis je al maar wil je dat je niveau omhoog gaat? Voor iedereen is er wel een goed betaalbare tenniscursus bij tennisschool Koos Heiligers.

Leden van DVC krijgen bij de tennislessen een korting van maar liefst 15%. Voor meer informatie over de tennislessen stuur je een email naar tennis@dvcdelft.nl.