Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

dart

Zaterdagavond was de eerste dart-avond voor de A&B jeugd georganiseerd door het JAC met medewerking van Eric v Domburg. Het is een zeer geslaagde avond geworden met een hoop talenten.
Onder het genot van een hapje en drankje werden de pijltjes in het dartboard gegooid. Af en toe een pijltje die terugkaatste of op de grond kwam.
Nadat we de eerste 4 poules met 16 spelers uitgegooid hebben, zijn er twee winnerspoules en twee verliezerspoule gekomen, na het spelen van deze poules zijn de afvalrondes begonnen. uiteindelijk zijn er toch vier mannen die een prijs verdiend hebben en konden de bekers uitgedeeld worden.
We hopen dat er volgende keer nog meer jeugdspelers aanwezig kunnen zijn en er nog meer talenten ontdekt worden.

Klik hier of op de foto voor alle foto's

IMG 20161119 WA0012

DVC Darttoernooi 2015

Zondag 27 december vond in de kantine voor de 8e maal het DVC darttoernooi plaats.

Voor wie denkt dat dit een Peppi en Kokki aangelegenheid is: fout!!!! Ook bij DVC is darten een topsport geworden.

De kantine binnenkomende zie je direct 4 zeer professionele dartbanen, een ware jurytafel en veel met verbeten gezicht gooiende darters.

Het toernooi, wederom georganiseerd door Erik van Domburg en Pleun v/d Vliet met Max Kipp en Allard Bruinsma als secondanten, kent dit jaar een recordaantal van maar liefst 25 deelnemers. En dan hadden er nog 5 darters afgezegd. Opvallend: er zijn veel debuterende deelnemers. Dit gaat wat worden de komende jaren.

Vanaf 13.00 uur worden alle poulewedstrijden afgewerkt, er zijn 6 poules.

Na de poulewedstrijden is het even pauze houden met voor een eurootje bull gooien. Altijd leuk!

Dan beginnen om 16.00 uur de winnaarsronde (12 spelers) en de verliezersronde (13 spelers). Er wordt lekker fanatiek gegooid.

Ondertussen kijken de niet spelende deelnemers en toeschouwers naar de WK van de PDC op het grote scherm hoe je ook pijltjes kunt gooien..........

Uiteindelijk gaat de finale van de winnaarsronde tussen de kampioen van vorig jaar Johan Knol en Marvin Kerkhof.

Marvin komt om een 2-0 voorsprong maar Johan komt dan terug tot 2-2 en de spanning is te snijden. Uiteindelijk wint Marvin de hoogstaande finale met 3-2 door met zijn 22e pijl de leg uit te gooien.

De verliezersronde werd gewonnen door Nico Ruskauff die Eric Claas achter zich wist te houden.

Een geslaagde middag, complimenten aan de organisatie en deelnemers! Het toernooi kende naast de spetterende finales nog twee hoogtepunten: zo gooide Lorenzo Finetti de enige 180 en Hadil Abdul Haziz een 112 finish.

Een geslaagde middag, complimenten aan de organisatie en deelnemers!

Frans Groenendaal

Collage