Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

Dit jaar organiseren we voor het 7e jaar een kamp voor de DVC jeugd.
We hebben dit jaar gekozen voor De Houtkamp in Otterlo.
Het jeugdkamp wordt gehouden in het weekend van

vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni 2018 voor de JO9 t/m JO15

Te jong???? We hebben voor de JO7 & JO8 Het Slaapweekend!!

We gaan met een bus naar Otterlo om daar van een goed gevuld programma te genieten.
Gedurende het weekend wordt er gezorgd voor voldoende eten en drinken, snacks, vervoer en natuurlijk heel veel activiteiten in en rond het kamphuis, maar ook daar buiten!!!

Voor dit kamp vragen wij een eigen bijdrage. We streven er naar om dit bedrag te houden op 60 euro per persoon*.
Dit kun je in gedeelten of ineens voldoen via overschrijving o.v.v. Jeugdkamp met naam en team naar IBAN: NL04 RABO 0383 4533 99 t.n.v. Delftse Voetbal Club of bij één van de JAC-leden.

Opgeven vóór 30 april 2018. Deelname geschied op volgorde opgaaf en vol = vol.

 Opgeven kan hier online

Kamp aankondiging 2018v2

De Houtkamp in Otterlo:

De Houtkamp is een groepsaccommodatie voor groepen tot 65 personen gelegen aan de rand van Otterlo en omgeven door veel bos.

De groepsaccommodatie heeft 4 ruime slaapzalen, 3 kleine slaapkamers en een grote gezellige gemeenschappelijke ruimte (De slaapzalen en keuken zijn apart van de recreatiezaal.). Naast de accomodatie vind je een sportveld en een gezellig erf of binnenplaats, alles grenzend aan het bos.
En er zijn veel dieren!! Elke dag worden de koeien gemolken en de eieren uitgehaald.... en kan je het zo maar meemaken dat er een kalfje wordt geboren...

De Slaapzalen:
De slaapzalen zijn apart van de verblijfsruimte. Vier grote slaapzalen, waarvan één van twaalf personen en één van tien personen in De Losse Schuur. Vervolgens twee slaapzalen voor zestien personen in het gedeelte grenzend aan het sanitair. Daarbij zijn twee (leiding)kamers voor drie en vier personen. In De Losse Schuur is ook een leiding kamer voor vier personen.
Je slaapt op verhoogde houten vlonders met matrassen gezellig naast elkaar. Zelf neem je dan een slaapzak of dekbed, kussen en onderlaken mee.

Het sportveld: 
Hier vind je onder andere voetbaldoelen en een volleybalnet. Op het erf is een basket en een grote betonnen tafeltennistafel.

Het bos grenst aan het erf en er is dus genoeg plek voor een spannend spel of voor een spannende nachtactiviteit!

In de prijs inbegrepen is natuurlijk ook de busreis, de activiteiten en alle versnaperingen. Kortom, alles is aanwezig voor een superweekend, nu alleen jij nog!

Maximaal 50 deelnemers. Vol = Vol (op volgorde aanmelding!)

Schrijf je nu in en ga mee op deze 7e editie van het DVC jeugdkamp!

 Groetjes, JAC

P.S.: Voor vertrek ontvangen alle deelnemers informatie over de exacte vertrektijden en een paklijst met wat wel en niet mee te nemen.

* Tot een maximum van 75 € bij zeer geringe deelname. Deze opgave is definitief. Bij annuleren na sluitingsdatum worden de door ons al gemaakte kosten aan u doorberekend