Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

Monsterzege voor DVC JO11-2

Wedstrijdverslag: 9 sep. 2017
DVC Delft JO11-2 Uit tegen Die Haghe JO11-8  --> 0-16

Op een zeer natte zaterdagochtend mogen de jongens van DVC op bezoek bij Die Haghe. Helaas zijn er een aantal kindjes wat verlaat maar uiteindelijk zijn we er allemaal. Het kunstgrasveld is erg nat maar we kunnen wel lekker ballen (Er was echt veel regen gevallen!)

Om 09:30 wordt er afgetrapt en na een paar minuten scoort Thomas met een kopbal uit een corner van Hamza. Dit is het begin van een waar doelpuntenfestijn.

3 minuten later is het Hamza die passt op Dani. Die neemt aan en passt naar Noor en hij scoort. 2 - 0! De 3 en 4 nul komen ook op naam van Noor. De 4e was weer een super mooie aanval. Dani speelt naar Joris. Joris naar Sahm en die speelt goed over naar Noor die de bal in de linker bovenhoek schiet.

Die Haghe is de weg kwijt en voor rust scoren nog Thomas, Joris, Hamza, Thomas (mooie in de kruising) en nogmaals Thomas.

Het is rust en we gaan met 9-0 wat drinken. De jongens doen het super goed, spelen veel over en maken het af!

Na rust gaat Dani keepen omdat Bram niks te doen heeft. Super van Dani!

We gaan weer van start. En Bram krijgt de bal en scoort de 10 - 0! Super leuk. 

Een corner voor DVC. Sahm neemt hem kort op Ravi. Die kaatst terug op Sahm en die geeft voor en Ravi schiet hem uit de lucht raak! 

Daarna scoren Noor, Thomas en weer Noor de 12, 13 en 14-0. De jongens weten elkaar goed te vinden! 

Onze laatste man Hugo komt ook  mee naar voren en schiet de 15-0 binnen. Het laatste doelpunt komt van Thomas die er 16-0 van maakt en daarmee zijn 6e doelpunt van vandaag!

DVC deed het erg goed. Met Bram in de goal en Dani, Ravi, Ryciano, Joris en Hugo in de verdediging staat het goed. De middenvelders en spitsen Noor, Thomas, Hamza en Sahm weten elkaar goed vrij te spelen door goed te combineren. TOP!!

Helaas was Die Haghe echt een maatje te klein. Ze hadden wel een handige dribbelaarster die een paar keer een paar mannetjes voorbij ging. Volgende week staat Wilhelmus op het programma en dit zal de eerste echte test worden.