Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

Afgelopen zaterdag begon vroeg. Onze mini’s beten de spits af gevolgd door de JO-19 en het 1e. Na de wedstijd was het weer tijd voor onze jubilarissen. Met z’n allen gezellig in de bestuurskamer met een hapje en een drankje kwamen de verhalen uit de oude doos al snel op tafel.

Hans Vink, onverschrokken ausputzer in zat. 1&2 en bijna 13 jaar voorzitter. Jan van der Vlist, schier onpasseerbare keeper in zat, zon, zaal en 25 jaar bestuurslid in diverse functies. Walter van der Helm, speelde zich op zijn 18e als voorstopper in de basis van het 1e van BEC en was jarenlang jeugdtrainer bij DVC. Henk Poortvliet, laatste man in de jeugd bij BEC, een echte regulateur en ontpopte zich daarna als een zeer verdienstelijke jeugdtrainer bij onder meer KFC en de KNVB. Jaap Van Der Sluis, pijlsnelle spits van zo. 2 met een verwoestend schot, vaak verdienstelijk wisselspeler bij zo. 1.

Antonio onze pupil van de week vond het eerst nog een beetje spannend maar het ijs was snel gebroken. Na een goede warming up en de start van de wedstrijd kon hij lekker genieten van een welverdiend patatje.

Het was een fantastische dag. Helaas voor nu even de laatste i.v.m. de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd. Onze spelers en uiteraard het bestuur moeten jullie als bezoekers in ieder geval tot 4 december missen.

Iedereen bedankt die afgelopen zaterdag hebben geholpen om deze dag mogelijk te maken en we hopen iedereen weer snel te mogen begroeten op de club.

jubilaris 3