Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

Beste DVC-er, ouders en bezoekers,
Helaas zijn er door de overheid extra maatregelen opgelegd. Vanaf vandaag zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:
Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet.
Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
In de kantine, kleedkamer en andere faciliteiten is een CTB (coronatoegangsbewijs) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine. Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
Ons complex is alleen toegankelijk via de terrasdeur waar je je corona QR code laat scannen op je telefoon of op papier door een vrijwilliger die op dat moment aanwezig is. De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.
Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

spelregels voor sporten tijdens corona 13 november