Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

Beste DVC-er, ouders en bezoekers,
Zoals iedereen weet, heeft de overheid opgelegd dat met ingang van zaterdag 6 november a.s. mensen van 18+ een corona toegangsbewijs (CTB) moeten hebben wanneer men gebruik wil maken van de kantine, kleedkamer, toilet, terras. Ons complex is alleen toegankelijk via de kantine waar je je corona QR code laat scannen op je telefoon of op papier door een vrijwilliger die op dat moment aanwezig is. Volgens de nieuwe overheidsregels is er wel een uitzondering voor mensen die in functie aanwezig zijn. Dit zijn b.v. coaches, trainers, leiders, schoon/onderhoud medewerkers en barvrijwilligers.
Probeer je zoveel mogelijk thuis om te kleden en het gebruik van de kleedkamers bij wedstrijden zoveel mogelijk te beperken. Hiermee doen wij ook een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van onze senioren.
Ook ouders en bezoekers van ons complex kunnen bij de kantine een check verwachten. Binnen ons gebouw gelden dan geen verdere maatregelen, leef wel alle basisregels na.
Denk bij het bezoeken van uitwedstrijden ook aan bovenstaande maatregelen. Het kan zijn dat verenigingen besluiten om kleedkamers en kantine op voorhand te sluiten. Check van te voren dus even als je op pad gaat.
Verder vragen wij van iedereen respectvol met elkaar om te blijven gaan. Bij gezondheidsklachten zoals verkoudheid en koorts, blijf thuis en laat je testen.

Last but not least. De nieuwe maatregelen zijn zoals we allemaal weten recent aangekondigd. Als bestuur valt het niet mee om dit allemaal op zo’n korte termijn te regelen. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om het voor elkaar te boksen. Wij vragen voor uw begrip en medewerking want ook wij zijn gelukkig maar mensen.

corona check