Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

De Delft Blues waren geen engelen tegen de Amsterdam Devils.

Het wedstrijdverloop spiegelde het weer; van bewolkte, vochtige omstandigheden in het begin, naar zon, toen harde regen en toen droge zware lucht. Het eerste kwart begon met een hoge intensiteit wat voor veel spelers van beide teams zwaar was. We zagen veel goede, sterke tackles en goede nauwkeurigheid met een relatief hoge score aan het eind van het kwart. De stand bij de pauze was 3-3-21 : 2-2-14.

In het tweede kwart begon Amsterdam te domineren en liepen ze 24 punten uit. De underdogs Delft gaven niet op en bleven sterk tackelen en druk zetten. De stand bij de rust was 6-9-45 : 3-3-21.

In het derde kwart brak de hemel open, en zo ook de Amsterdamse goals die op Delft neer begonnen te regenen. Amsterdam schakelde een tandje hoger als team en er begonnen barsten te ontstaan in de verdediging bij de Blues. De stand bij de laatste pauze was 12-9-81 : 4-3-27.

Het kletsnatte vierde en laatste kwart was erg close, maar moeilijk voor beide teams. De bal werd heel glad en glibberig en leek de spelers van beide teams te willen ontwijken. Desondanks bleef Delft met hun 'fighting spirit' maar doorzetten en lieten ondanks de omstandigheden bij vlagen goed spel zien en maakten een aantal erg knappe goals. De wedstrijd eindigde toen de zon weer verscheen, en een sterk Amsterdams team won uiteindelijk overtuigend met een eindscore van 14-11-95 : 5-8-38.

Delft_Blues.jpg

Delft_Blues_2.jpg