Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider Rainbowslider DVC selectieslider rugnummersslider DVC Statafelslider clubhuis achter

Opnieuw bij deze een voordracht om het bestuur uit te breiden. Notabene met een nieuwe bestuursfunctie, namelijk Facilitaire zaken. Niemand minder dan Tom Hartjesveld is bereid gevonden hier invulling aan te geven. Jarenlang werd dit door de Accommodatiecommissie, onder aanvoering van Hans Vink en zijn stand-in Jan van der Vlist, behartigd.

Tom_Hartjesveld.jpgOverigens hebben beiden al in eerder stadium aangegeven te willen stoppen dus hier opvolging voor vinden was meer dan noodzakelijk. Graag wil ik dit naar bestuursniveau tillen omdat ons gebouw inmiddels alweer ruim 20 jaar geleden is gerenoveerd. Tom boogt op een jarenlange ervaring als Werktuigkundig Beheerder bij het Erasmus MC en sinds 3,5 jaar is hij als Beheertechnicus (Gebouwbeheerder) werkzaam bij de TU Delft. Het lijkt mij raadzaam om onder meer het beheer van de installaties bij hem onder te brengen. Welkom Tom!

Hans en Jan gaan voor een goede overdracht zorgen en daar zijn wij blij mee. Vanzelfsprekend komen wij ook op hun afscheid nog terug. En dat de andere commissieleden, te weten Cor Hoefman en Jaap van den Hoven, hun werkzaamheden als klussers voortzetten stemt ons meer dan tevreden.

Ronald de Vreede
Waarnemend voorzitter DVC