Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider Rainbowslider DVC selectieslider rugnummersslider DVC Statafelslider clubhuis achter

Afgelopen vrijdHenri_wijnants.jpgag refereerde ik aan de verwachting binnenkort met goed nieuws naar buiten te komen i.v.m. de voordracht voor de formatie van een voltallig bestuur. Deze missie lijkt te gaan slagen. Henri Wijnants is bereid gevonden om als secretaris toe te treden tot het bestuur. Als bestuur zijn wij hier ontzettend blij mee. Want zijn brok aan ervaring in combinatie met zijn rustige kalme beschouwingen zijn van absolute meerwaarde!

Sabrina Strampraad, die uit nood geboren diverse functies bekleedt, zal zich volledig gaan storten op Jeugdzaken en PR & Communicatie. De door haar recent georganiseerde clinic was een groot succes en leverde maar liefst 25 nieuwe jeugdleden op. In mei staat een nog grotere clinic op stapel waarbij een zeer bekende betaald voetballer acte de présence zal geven. Daar later meer over.


Terug naar de voltalligheid. Vele handen maken licht werk. Echt een hele mooie stap voorwaarts. Deze week hoop ik opnieuw met goed nieuws naar buiten te kunnen treden.

Ronald de Vreede