Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

Sinds vorige week donderdag neemt Ronald de Vreede de honneurs als voorzitter waar. Ook hij betreurde het enorm dat Edwin Dado zijn taken als voorzitter had neergelegd. „Ruim 4 jaar heb ik erg prettig met hem samengewerkt maar de club stuurloos laten was geen optie”, zegt Ronald. „Tevens had Edwin donderdagochtend mij al in diverse groepsapps naar voren geschoven. Ik had zijn aftreden totaal niet verwacht maar nogmaals ik had geen keuze want daar is mijn verantwoordelijkheidsgevoel te groot voor. Sinds jaren maakte ik al deel uit van het dagelijks bestuur. Dan maar gedwongen door de omstandigheden waarnemend voorzitter zijn”.

Ronald de VreedeInmiddels heeft hij al officieel kennisgemaakt met de voorzitters van buurverenigingen Concordia en DHL vanwege de samenwerking m.b.t. de veldcapaciteit. Tevens heeft hij begin deze week het Sportparkoverleg Brasserskade bijgewoond. „Ook heb ik mij verdiept in het lijvige dossier betreffende het beoogde gezamenlijke plan voor het sportpark, de afzonderlijke plannen van de betrokken verenigingen, de investeringsagenda en de bijbehorende correspondentie. Binnenkort vindt een kennismaking plaats met de wethouder”, vertelt hij.

De afgelopen week heeft hij ook energie gestoken om het bestuur voltallig te krijgen. Binnenkort verwacht hij wat dat betreft met goed nieuws te komen. En onderwijl worden de leden geraadpleegd middels een referendum hoe zij de toekomst van de club zien. „Met mijn medebestuursleden, die zich kenmerken door hun tomeloze inzet en toewijding, zijn wij er voor en namens de leden. De club door deze pittige Corona-tijden loodsen en tegelijkertijd voorsorteren, links- of rechtsom, op de toekomst. Geen gemakkelijke opgave maar we kunnen en mogen domweg niet afwachten of op onze lauweren gaan rusten”, zegt hij tot slot!