Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

Edwin Dado heeft besloten om zijn taken als voorzitter neer te leggen. 

Als bestuur respecteren we zijn besluit en keuze en willen hem bedanken voor de inzet van de afgelopen jaren. 

 

Beste DVC’ers,


Gisterenavond heb ik mijn medebestuursleden laten weten dat ik per direct mijn taken neerleg als voorzitter van het bestuur. De reden hiervoor is tweeledig. De eerste reden is dat er onoverkomelijk verschil van inzicht is ontstaan tussen mij en de overige bestuursleden in een bepaalde kwestie. Op zich is deze kwestie niet zo heel spannend, maar voor mij fundamenteel van aard en bepalend voor hoe wij als bestuur functioneren en mijn rol als voorzitter daarin. Ik merk dat de discussies rondom deze kwestie mij (te) veel energie en tijd kosten. Tijd en energie is helaas voor mij een schaars goed. Naast een gezin, ouder van twee puberende kinderen, werk, en DVC, heb ik ook een zorgtaak voor mijn dementerende moeder (als mantelzorger). Hiermee kom ik op de tweede reden. Het bovenstaande heeft mij doen beseffen dat ik in mijn leven prioriteiten moet stellen.

Edwin_Dado.JPG
Als bestuurslid ben ik vanaf 2014 actief binnen de vereniging. Gedurende deze periode, heb ik veel bijzondere clubmensen leren kennen. Ik wil er graag twee uitlichten: Sandra en Pleun. Twee iconen van de club die altijd bereid waren om te helpen als je daarom vroeg. Heel veel dank daarvoor. Uiteraard wil ik verder iedereen danken met wie ik de afgelopen zeven jaar heb samengewerkt en aan allen die mij het vertrouwen hebben gegeven om namens hun zitting te mogen nemen in het bestuur van DVC. In zeven jaar tijd ben ik echt een clubman geworden en wens DVC een hele mooie toekomst toe. Vandaar dat ik het huidige bestuur veel wijsheid toewens in hun besluitvorming rondom de toekomst van DVC.


Afsluitend wil ik nogmaals iedereen danken voor de prettige samenwerking en ik hoop met jullie nog een keer een biertje (of fris voor de liefhebbers) langs de lijn (overigens volg ik de wedstrijden meestal vanuit de kantine) te drinken. Het is ook wel eens een keer fijn om rustig een wedstrijd te kunnen volgen zonder aangesproken te worden op je bestuursfunctie en direct antwoord te moeten geven op vragen.

Edwin Dado