Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

Per 1 maart zal de samenwerking met onze hoofdtrainer, Michel Immers, worden beëindigd. Dit besluit heeft in goed overleg tussen Bestuur en Michel plaatsgevonden. Het Bestuur had bij Michel aangegeven dat voor het volgende seizoen (21/22) is gekozen om met een andere hoofdtrainer in zee te gaan. Michel heeft aangegeven dit besluit te respecteren en heeft zich bereid verklaard om al per 1 maart zijn functie neer te leggen om de nieuwe hoofdtrainer en de beoogde (nieuwe) staf de ruimte te geven om te evalueren en gesprekken te voeren met de spelers en staf van de huidige selectie.

Na bijna drie seizoenen zal derhalve een einde komen aan de samenwerking tussen Michel en DVC. Michel stapte drie jaar geleden op een lastig moment in. De toenmalige selectie had aangegeven dat zij grotendeels zouden stoppen. Tevens diende vanuit de jeugd een aantal spelers te worden ingepast in de selectie. Dankzij het netwerk en inzet van Michel is het gelukt om een representatieve selectie samen te stellen bestaande uit een goede mix van jonge en oudere spelers. Ondanks dat de resultaten wat achterbleven bij de verwachtingen was de progressie zeker zichtbaar. Echter door de Coronacrisis heeft dit geen gevolg gekregen.

Wij danken Michel Immers alvast voor zijn sportieve inzet en wensen hem veel succes toe met zijn loopbaan binnen en/of buiten de voetbal.

Over de invulling van de positie van hoofdtrainer voor het volgende seizoen zal u zeer binnenkort worden geïnformeerd.

Het Bestuur