Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider Rainbowslider DVC selectieslider rugnummersslider DVC Statafelslider clubhuis achter
 

Vrijdag 20 maart bereikte ons het bericht dat Eric Peters, op 54 jarige leeftijd, is overleden. Eric kampte al lange tijd met vele gezondheidsproblemen maar kwam er telkens met de hulp en liefde van en voor zijn gezin weer bovenop.

Eric_Peters.jpg

Eric voetbalde al bij DVC vanaf zijn 5e jaar (1970). Na de jeugd te hebben doorlopen is hij doorgegroeid tot speler van het eerste elftal op zondag. Hij was een hele goede laatste man waar zijn team heel veel aan heeft gehad. Hoogtepunten van zijn eerste elftal waren onder andere: Periodetitel 1991-1992, promotie naar de eerste klasse en het behalen van het kampioenschap in 1994.

Na zijn eigen actieve voetbalperiode is hij nog jaren actief geweest bij onder andere de B en C als jeugdleider en jeugdtrainer. Dat deed hij voornamelijk bij zijn zonen Divano en Devin, die ook allebei bij DVC hebben gevoetbald.

De laatste jaren zagen we hem weinig door zijn ziekte, maar hij hield iedereen op de hoogte met zijn eigen YouTube  kanaal Positivo Peters 11.

We zullen Eric herinneren als een altijd vrolijke,  positieve, goedlachse vriend, voetballer, vader en DVC-er. We zullen Eric missen.

We wensen Christa, Divano, Devin, Ans, Annita, Jacqueline en de hele verdere familie, maar ook alle vrienden en kennissen heel veel sterkte met het dragen van dit enorme verlies.

Periodetitel 1992-1993

Periodetitel 1992-1993 (Klik op de foto voor een kleine compilatie)