Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider Rainbowslider DVC selectieslider rugnummersslider DVC Statafelslider clubhuis achter

Buitencentrum Overasselt 2019

Je kunt je weer inschrijven voor het jeugdkamp van DVC!!

Dit jaar alweer de 8e keer. We hebben dit jaar gekozen voor Het Buitencentrum in Overasselt.

Het jeugdkamp wordt gehouden in het weekend van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni 2019.

We gaan met een bus naar Overasselt om daar van een goed gevuld programma te genieten. Gedurende het weekend wordt er gezorgd voor voldoende eten en drinken, snacks, vervoer en natuurlijk heel veel activiteiten in en rond het kamphuis, maar ook daar buiten!!!

Voor dit kamp vragen wij een eigen bijdrage. We streven er naar om dit bedrag te houden op 60 euro per persoon*. Dit kun je in gedeelten of ineens voldoen bij één van de JAC-leden of via overschrijving o.v.v. Jeugdkamp met naam en team naar IBAN: NL04 RABO 0383 4533 99 t.n.v. Delftse Voetbal Club.

Opgeven vóór 25 mei 2019! Deelname op volgorde opgaaf en vol = vol (Max.= 50!).

Opgeven kan op drie manieren: Online met de onderstaande link, via een mail naar jac@dvcdelft.nl met de naam van het jeugdlid en team of je kan het strookje inleveren bij een JAC-lid.

Met vriendelijke groet,

Het JAC.

 P.S.: Voor vertrek ontvangen alle deelnemers informatie over de exacte vertrektijden  en een paklijst met wat wel en niet mee te nemen.

 

Ik wil mij nu inschrijven voor het kamp!!!

 

Waar gaan we heen??

In het Buitencentrum hebben we de Heide groepsaccomodatie gehuurd. Op het terrein zijn onder andere sportvelden, een kampvuurplaatsen een speelbos.  

Het kamphuis heeft een open haard, mooie slaapzalen, een overdekte binnenplaats en een keuken met een coole balie.

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: Jullie!!!

Schrijf je nu in en ga mee op deze 8e editie van het DVC jeugdkamp voor een weekend vol van activiteiten met je vrienden.

 

Alvast zelf even rondkijken in en rond het kamphuis? Ga hieronder op ontdekkingstocht!Plattegrond Heide Groepsaccommodatie Overasselt

Tip: Doe het ook eens op je mobiel met de VR bril van de PLUS ;)

 * Tot een maximum van 75 € bij zeer geringe deelname. Deze opgave is definitief. Bij annuleren na sluitingsdatum worden de door ons al gemaakte kosten aan  u doorberekend