Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider Rainbowslider DVC selectieslider rugnummersslider DVC Statafelslider clubhuis achter

Michel Immers (DVC): "De verwachting is in de middenmoot te eindigen"

Geplaatst op donderdag 19 juli 2018 om 09:10 uur

Michel, vorig seizoen was je trainer van Delfia op zondag. Na de zomer neem je het stokje over van Rene Koetsenruyter bij DVC op zaterdag. Hoe is deze overstap voor je?
DVC is een redelijk bekende club voor mij omdat ik daar heel vroeger zelf ook nog heb gevoetbald en daarnaast heb ik wel een speciale band met Rene Koetsenruyter waardoor ik DVC de afgelopen jaren heb gevolgd. Het spelen op de zaterdag brengt voor mij wel wat nieuwe gezichten mee maar ben al vroeg in het afgelopen seizoen begonnen met de wedstrijden te gaan bekijken waardoor ik een beter beeld heb gekregen van het zaterdagvoetbal.

DVC is ingedeeld in de zware 4e klasse C, wat vindt je van de indeling?
Ja zeker een zware poule maar wel met mooie tegenstanders die ook veel ambitie hebben hierdoor zal het een zwaar maar vooral leerzaam seizoen gaan worden

Wat verwacht je van jou ploeg aankomend seizoen?
De verwachting is in de middenmoot te eindigen. We zien dit jaar als leerjaar waarin we vooral als team moeten ontwikkelen en naar elkaar moeten toegroeien.

Zijn er bij jullie nog spelers vertrokken en/of bijgekomen?
Op enkele spelers na  is de gehele selectie gestopt of weggegaan gelukkig zijn er voldoende versterkingen gekomen waardoor ik positief het seizoen tegemoet gaat en we zelfs meer dan genoeg spelers hebben voor 2 elftallen. Daarnaast verwacht ik veel van de aankomende jeugd die een zeer goede indruk op mij maakt.

Wil je verder nog iets kwijt?
DVC is een hele mooie club met veel potentie en vooral een goede getalenteerde jeugd, hierdoor denk ik dat we de aankomende seizoenen nog heel veel plezier voor alle vrijwilligers en iedereen die DVC een warm hart toedraagt kunnen gaan brengen.

Originele artikel vindt je hier