Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider DVC selectieslider rugnummersslider DVC Statafelslider clubhuis achter

Ook voor de 7e competitiewedstyrijd is hier weer: De voorbeschouwing.

De tussenstand van het kerstklaverjassen na 5 ronden.

Ook dit seizoen starten we 2019 met het traditionele Oliebollentoernooi! Zaterdag 5 januari gaan we gezellig het nieuwe jaar in voetballen met een 7 tegen 7 toernooi⚽. Maak alvast je team en geef je op!!  Zowel spelende als niet spelende leden kunnen een team inschrijven via akt.dvc@gmail.com. Verzin een leuke team naam en wie weet winnen jullie wel die wisselbeker🏆.

Aanvang 1e wedstrijd is om 12:00 uur. Wij zorgen voor de oliebollen. Het toernooi wordt traditioneel weer gevolgd door de nieuwsjaarreceptie én een feestje!!!! Om 17:00 uur zal de nieuwjaarsreceptie starten en om uiterlijk 18:00 uur zal onze huis-dj  Dj Marvinski er weer een top feestje van gaan maken! Ook als je geen lid bent, maarje bent wel vaak bij ons te vinden, dan mag je uiteraard mee komen dansen

Poster oliebollentoernooi 2019

Teambuilding ontbijt met sponsors namens de trainers en de club

Zaterdag 3 november stond voor de JO15 groep een leuke ochtend te wachten met een lekker ontbijt wat wij van DVC in de kantine mochten doen. Dankjewel Pleun en trainers!

Na het ontbijt hadden de JO15 groep ook nog een bedankje voor de sponsoring van de tassen, wedstrijdshirts, trainingspakken en inloopshirts.

Met grote dank aan Nordin Bouyardane van Nord-Intech technical managers, Ronald Wijhe van Fair-bouw onderhoudsbedrijf en Dirk Biever van de GSM Tabletshop.

Daarna zijn wij gaan omkleden voor de foto’s die gemaakt zijn door Karel Lampe en Helma Verlaan. Ook onze grote dank daarvoor.

Er zijn 2 fotoalbums beschikbaar. Klik op één van de onderstaande linkjes om ze te bekijken.

Fotomoments Karel Lampe

Google Foto's Helma Crutz

06 IMG 0642

Vroeg!!!!!!!!!

Wat was het vroeg deze zaterdagochtend 3 november 2018. Op de een of andere manier had de KNVB het voor elkaar gekregen dat DVC om 08:30 zich in Voorhout mocht melden voor een uitwedstrijd. 08:30 spelen is normaal 07:45 verzamelen en dat zou dan om 07:00 vertrekken zijn. Hmm, nee dat was zelfs mij ook een beetje te gek. 08:00 verzamelen dan maar zodat er rond 07:20 vertrokken kon worden. Iets schappelijker maar nog steeds ernstig vroeg voor een vrije zaterdag.

Bij het klinken van de wekker stond de eerste tegenvaller al op mijn telefoon. Een zieke speler. Ai, en dat terwijl alle JO11 en JO9 teams allemaal gelijktijdig spelen en er nergens een wissel vandaan te krijgen is. Geen goed begin, dat werd dus met 8 spelers naar Voorhout afreizen en maar hopen dat er geen averij in de wedstrijd werd opgelopen. Gelukkig kwamen de andere spelers wel allemaal en kon er in ieder geval tegen de dames, want ja het was een volledig damesteam van Foreholte gespeeld worden.

Ook voor de jongens was het vroeg, en koud, en

Gezocht tennis-leden of niet tennis-leden die het leuk vinden om een potje te tennissen op een doordeweekse middag bij DVC op de prachtige tennisbanen van onze vereniging.
Dubbel of enkelpartijen zijn dan mogelijk. Er zijn al jaren enkele tennis-leden aan het tennissen op de dinsdagmiddag, maar de groep is minimaal, als er een uitvalt kan er al niet meer gedubbeld worden.
Dus voelt u zich geroepen, neem contact op met ondergetekende.
Mocht overdags een probleem zijn kunnen we ook proberen in de avonduren een avond te organiseren.


Henk Lok
Telefoon: 06-20560908