Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider alv (2)slider DVC selectieslider rugnummersslider DVC Statafelslider clubhuis achter

Ook dit seizoen starten we 2019 met het traditionele Oliebollentoernooi! Zaterdag 5 januari gaan we gezellig het nieuwe jaar in voetballen met een 7 tegen 7 toernooi⚽. Maak alvast je team en geef je op!!  Zowel spelende als niet spelende leden kunnen een team inschrijven via akt.dvc@gmail.com. Verzin een leuke team naam en wie weet winnen jullie wel die wisselbeker🏆.

Aanvang 1e wedstrijd is om 12:00 uur. Wij zorgen voor de oliebollen. Het toernooi wordt traditioneel weer gevolgd door de nieuwsjaarreceptie én een feestje!!!! Om 17:00 uur zal de nieuwjaarsreceptie starten en om uiterlijk 18:00 uur zal onze huis-dj  Dj Marvinski er weer een top feestje van gaan maken! Ook als je geen lid bent, maarje bent wel vaak bij ons te vinden, dan mag je uiteraard mee komen dansen

Poster oliebollentoernooi 2019

DVC Dart toernooi 2018

De opruiming is begonnen!

Loop snel binnen bij Puur Voetbal en scoor je voetbalschoenen en voetbalkleding met hoge kortingen tot wel 50%.

Voetbalschoenen van Nike en Adidas en ook tenues en trainingspakken en van o.a. Barcelona, PSG, Man Utd, Real Madrid, Bayern en AJAX zijn in de aanbieding.

Check ook op www.puur-voetbal.nl

Tot snel in de winkel.

Puur Voetbal

Puur voetbal

Woensdag 28 november was het weer zo ver: Sint en zijn pieten zouden DVC bezoeken. Alle kinderen zaten vol spanning te wachten. De verrassing was dan ook groot toen alleen de pieten binnen kwamen. Sinterklaas was kwijt! De pieten besloten daarop het heft in eigen hand te nemen en gingen met de kinderen de pietentraining doen. Dat ging de pieten en de kinderen heel goed af. Na drie kwartier kwam er ineens toch nog onverwacht bezoek. Het was Sinterklaas die het veld op kwam lopen. Één van de pieten had per ongeluk de deur van de pakjeskamer dicht gegooid en had zo Sinterklaas opgesloten. Gelukkig kwam na een half uurtje de schoonmaakster langs die Sinterklaas bevrijdde. Nu het hele gezelschap weer compleet was konden ze eindelijk aan de kadootjes beginnen. Alle kinderen werden weer verwend. Ze kregen zelfs allemaal een extra kadootje: Een mooie voetbal!  Zo werd het weer een heel gezellige en geslaagde middag. Dank aan alle kinderen, het JAC en Sint met zijn pieten. Een speciaal bedankje voor Berry en Viènna die deze middag mede mogelijk hebben gemaakt.

De hele middag is door Saskia Vreeswijk vastgelegd ie een fantastisch fotoalbum. Zo kan iedereen nog eens lekker nagenieten.

Klik hier of op de foto om naar het album te gaan

Pietentraining DVC 2018 11 28 301

Informatie over wat te doen bij zware overtredingen, gestaakte wedstrijden en rode kaarten

Hierbij een bericht aan de aanvoerders van alle seniorenteams en de hoofdtrainers en leiders van alle jeugdteams.


 Het komt bij alle clubs en helaas ook bij ons voor dat:

  • zware overtredingen worden begaan [individueel of in groepsverband]
  • een speler van DVC of van de tegenpartij een rode kaart ontvangt of
  • een wedstrijd wordt gestaakt.

In  alle vijf gevallen dient er na afloop van de wedstrijd een rapportage voor de KNVB te worden opgesteld door de aanvoerder van het betreffende seniorenteam of leider van het betreffende jeugdteam.

Mocht je als speler het slachtoffer zijn van een zware overtreding, dan bestaat er ook een rapportage die je daarvoor kan invullen.


Mocht je als scheidsrechter fungeren, dan geldt dat uiteraard ook voor het geval dat je:

  • een speler van DVC of van de tegenpartij een rode kaart geeft of
  • een wedstrijd hebt gestaakt.

Door de KNVB zijn nieuwe standaard formulieren daarvoor beschikbaar gesteld.

De rapportage, die in elk van de acht bovenstaande gevallen dient te worden opgesteld,  is te vinden op website van DVC nl. bij

RAPPORTAGEFORMULIEREN

Het niet tijdig invullen van deze formulieren (binnen 3 werkdagen) betekent dat er een administratieve boete wordt opgelegd aan de club.

Voor meer informatie en ondersteuning , als dit zich voordoet,  kan je je wenden tot de volgende contactpersonen:

- Senioren                              Pleun van der Vliet

- J019, J017 en J015              Cees Kruijs

- J013, J011, J09 en J08         Henri Wijnants

We willen alle ouders/verzorgers en natuurlijk ook andere geïnteresseerden vragen om wedstrijdjes te fluiten bij de jeugd. 
Het is iedere week bijna een onmogelijke opgave om alle teams van scheidsrechters te voorzien.

Zonder scheids is er natuurlijk geen bal aan, dus kom ons helpen!!!

Opgeven kan bij Cees Kruijs. En teveel ..... bestaat niet!!!

fluitje2