Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider Rainbowslider DVC selectieslider rugnummersslider DVC Statafelslider clubhuis achter

Op zaterdag 23 januari was het zo ver: De eerste editie van de DVC penalty bokaal. Na een paar druppels was het gelukkig droog.

Eerst even allemaal inschieten en dan van start. In de eerste ronde namen de kinderen 3 penalty's waarvan er minimaal twee moesten zitten om door te gaan naar de volgende ronde. En wat vielen er een doelpunten, Echt geweldig! In de pauze snel wat drinken, een croissantje eten en door naar de afvalronde. Wat een spanning! Nu moest de bal het net in. Missen was geen optie anders was je af. Uiteindelijk waren de winnaars bekent. De prijsuitreiking volgde en alle kinderen gingen met een medaille en een zakje chips naar huis.

De winnaars van de eerste DVC penalty bokaal zijn:

Onder de 13&14:

1. Noor Zevenbergen
2. Mitchel van der schuur
3. Jop van Dam

Onder de 17:

1. Sem Meijer
2. Damien Weszberge
3. Ollie Holster

Allemaal van harte gefeliciteerd en we hopen natuurlijk dat jullie volgend jaar je titel komen verdedigen.
Alle trainers, leiders, keepers en de dames van de jeugd activiteiten commissie bedankt! Op naar volgend jaar ⚽️⚽️

Voor de foto's klik hier of op de foto's  En.... kijk even op DVC Facebook!!

DVC_Penaltybokaal_2021_354.jpg

DVC_Penaltybokaal_2021_439.jpg

Zaterdag 23 januari om 11:00 gaan we strijden om wie zichzelf de 1e winaar van de DVC penalty bokaal 🏆 mag noemen.

Wij hopen dat jij daar ook bij aanwezig bent. Ook zijn jouw vriendjes/vriendinnetjes van harte welkom.

Uiteraard nemen wij de Corona maatregelen in acht. Geef wel even door aan je trainer of je aanwezig bent en met hoeveel.

Wij wensen jullie alvast veel succes 💪 en vooral veel plezier!

penalty

Sinds de Bijzondere Ledenvergadering (BLV), d.d. 29 juni jl., zijn er verschillende initiatieven ontplooid om DVC enerzijds door de Coronacrisis te loodsen en anderzijds de teruggang in leden te stoppen. Als Bestuur zijn we zeer verheugd over de grote betrokkenheid van verschillende leden en vrienden van DVC. Wel hebben we gemerkt dat verschillende initiatieven overlap vertonen en nog niet goed op elkaar afgestemd zijn. Helaas heeft de regelgeving rondom de Coronacrisis er toe geleid dat veel van deze initiatieven momenteel op “hold” staan, waarvan wij wel verwachten dat deze  na de versoepeling van de RIVM-richtlijnen doorgang kunnen hebben. Om te zorgen dat alle initiatieven met elkaar afgestemd zijn heeft het Bestuur gemeend een speciale activiteitencoördinator te benoemen in de persoon van Sabrina Strampraad. Sabrina is een goede bekende van het Bestuur en heeft in het verleden veel betekend voor DVC. Zij zal fungeren als het algemene aanspreekpunt voor alle initiatieven die worden ontplooid de komende tijd. U kunt haar bereiken op 06-41473127, mocht u vragen of ideeën hebben of als u eventueel bereid bent een bijdrage te willen leveren bij de organisatie van de verschillende initiatieven.

Het Bestuur.

.Sabbie.png

digitale ALV 2021

Door de corona maatregelen zijn we genoodzaakt geweest de Algemene Leden Vergadering meerdere malen te verplaatsen.

Maandag 25 Januari gaan we de ALV dan toch eindelijk houden om 19:00 uur. Deze zal dan digitaal zijn. We hopen op jullie begrip. 

Zou iedereen die bij de vergadering aanwezig wil zijn zich willen opgeven via info@dvcdelft.nl

Zo kunnen we iedereen die aanwezig wil zijn het jaarverslag toe sturen ter voorbereiding voor het overleg en t.z.t een link voor deelname aan de digitale ALV

Bij voorbaat dank voor jullie geduld en aandacht.

Hopelijk kunnen we elkaar weer snel treffen bij DVC en kan het verenigingsleven hervat worden.

 

Met vriendelijk groet, 

Erwin Beune

Secretaris DVC

Per 1 maart zal de samenwerking met onze hoofdtrainer, Michel Immers, worden beëindigd. Dit besluit heeft in goed overleg tussen Bestuur en Michel plaatsgevonden. Het Bestuur had bij Michel aangegeven dat voor het volgende seizoen (21/22) is gekozen om met een andere hoofdtrainer in zee te gaan. Michel heeft aangegeven dit besluit te respecteren en heeft zich bereid verklaard om al per 1 maart zijn functie neer te leggen om de nieuwe hoofdtrainer en de beoogde (nieuwe) staf de ruimte te geven om te evalueren en gesprekken te voeren met de spelers en staf van de huidige selectie.

Na bijna drie seizoenen zal derhalve een einde komen aan de samenwerking tussen Michel en DVC. Michel stapte drie jaar geleden op een lastig moment in. De toenmalige selectie had aangegeven dat zij grotendeels zouden stoppen. Tevens diende vanuit de jeugd een aantal spelers te worden ingepast in de selectie. Dankzij het netwerk en inzet van Michel is het gelukt om een representatieve selectie samen te stellen bestaande uit een goede mix van jonge en oudere spelers. Ondanks dat de resultaten wat achterbleven bij de verwachtingen was de progressie zeker zichtbaar. Echter door de Coronacrisis heeft dit geen gevolg gekregen.

Wij danken Michel Immers alvast voor zijn sportieve inzet en wensen hem veel succes toe met zijn loopbaan binnen en/of buiten de voetbal.

Over de invulling van de positie van hoofdtrainer voor het volgende seizoen zal u zeer binnenkort worden geïnformeerd.

Het Bestuur

Dennis GlasbergenMet enige trots kunnen wij mededelen dat Dennis Glasbergen volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer zal zijn. Dennis heeft heel wat jaren deel uitgemaakt van de selectie en met name het 1e elftal waarvan hij tevens menigmaal topscoorder van is geworden. Al lange tijd schuilde een trainer in hem en sinds een paar jaar is hij dan ook actief als gediplomeerd jeugdtrainer. Recent heeft hij zijn oefenmeester-III diploma behaald en is hij sinds dit seizoen ook coach van de 16-23 selectie.

Wij hebben gemeend dat een trainer met een DVC-hart en achtergrond, die ook te boek staat als een voetballiefhebber met oog voor de jeugd en attractief voetbal, de juiste keuze is. Vanzelfsprekend wensen wij hem veel succes en beleving toe!

Overigens zullen vanaf 1 maart tijdelijk door de huidige assistent-trainers met staf de honneurs worden waargenomen. Gesprekken over de invulling van de staf voor volgend seizoen zullen met Dennis de aankomende maanden worden opgepakt.

Het Bestuur