Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider JO17 20-21Slider Minis 20-21slider clubhuis slider DVC partyslider kids op bankslider voetvolleySlider paashaasslider Rainbowslider DVC bannerslider Training mini'sslider DVC Statafelslider contract Dennisslider de duiventil

Vandaag bereikte ons het bericht dat Henk Brandwijk op 81-jarige leeftijd is overleden. 

Henk Brandwijk was als oud-voorzitter, voetballer, visser en nog op ontelbare andere manieren voor DVC een onvergetelijke man.

Vriendelijk, behulpzaam, rustig en grappig, dat is hoe wij Henk zullen blijven herinneren.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte om dit verlies te dragen.

Op www.memori.nl/henk-brandwijk kun je een persoonlijke boodschap aan de familie achterlaten.

Henk bRANDWIJK

Kaart Henk brandwijk

Beste DVC-er, ouders, vrijwilligers en bezoekers,

Er is een harde maatregel afgekondigd voor de amateursport door het kabinet. Sporten is alleen nog toegestaan tot 17:00 uur.
Vanaf vandaag is ons sportcomplex gesloten vanaf 17:00 uur. Dit betekent dat alle trainingen tot 18 december worden afgelast.

Wat dit verder inhoudt voor de nog te spelen competitiewedstrijden is nu nog onduidelijk. Deze week neemt de KNVB hier een besluit over. Zodra wij hier meer over weten zullen wij dit direct met jullie communiceren.

De overige maatregelen blijven van kracht:

1. QR code verplicht.
2. Mondkapje verplicht als je je verplaatst.
3. Iedereen houd 1.5 meter afstand
4. In de kantine heeft iedereen een vaste zitplaats
5. Het complex sluit om 17:00 uur

Verder willen wij als bestuur ook dringend een beroep doen op een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid! Als je niet aanwezig hoeft te zijn op de club blijf alsjeblieft thuis! Houd 1.5 meter afstand, laat je QR code scannen en draag je mondkapje.

blijfthuis ned

Na weken sponsorpunten sparen bij de Plus is het eindbedrag bekent.
Maar liefst € 1072  hebben jullie bij elkaar gespaard.
Super bedankt daarvoor!! 
En omdat we iedereen graag gezond houden wordt van de opbrengst een gloednieuwe AED besteld.
Deze hypermoderne AED praat iedereen door het hele proces heen en kan dus door iedereen aangesloten en gebruikt worden, zelfs zonder ervaring.. 
We weten allemaal bij DVC hoe belangrijk zo'n apparaat is en hoe waardevol.
Aan iedereen die zijn punten heeft gedoneerd: Hartelijk dank in de meest letterlijke zin van het woord

WhatsApp Image 2021 11 24 at 20.40.01

De wedstrijd van DVC 1 tegen KSD Marine zal vanavond niet gespeeld worden door Corona bij de tegenstander. De wedstrijd wordt nu dinsdag 30 november ingepland.

Beste DVC-er, ouders en bezoekers,
Helaas zijn er door de overheid extra maatregelen opgelegd. Vanaf vandaag zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:
Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet.
Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
In de kantine, kleedkamer en andere faciliteiten is een CTB (coronatoegangsbewijs) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine. Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
Ons complex is alleen toegankelijk via de terrasdeur waar je je corona QR code laat scannen op je telefoon of op papier door een vrijwilliger die op dat moment aanwezig is. De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.
Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

spelregels voor sporten tijdens corona 13 november

Afgelopen zaterdag begon vroeg. Onze mini’s beten de spits af gevolgd door de JO-19 en het 1e. Na de wedstijd was het weer tijd voor onze jubilarissen. Met z’n allen gezellig in de bestuurskamer met een hapje en een drankje kwamen de verhalen uit de oude doos al snel op tafel.

Hans Vink, onverschrokken ausputzer in zat. 1&2 en bijna 13 jaar voorzitter. Jan van der Vlist, schier onpasseerbare keeper in zat, zon, zaal en 25 jaar bestuurslid in diverse functies. Walter van der Helm, speelde zich op zijn 18e als voorstopper in de basis van het 1e van BEC en was jarenlang jeugdtrainer bij DVC. Henk Poortvliet, laatste man in de jeugd bij BEC, een echte regulateur en ontpopte zich daarna als een zeer verdienstelijke jeugdtrainer bij onder meer KFC en de KNVB. Jaap Van Der Sluis, pijlsnelle spits van zo. 2 met een verwoestend schot, vaak verdienstelijk wisselspeler bij zo. 1.

Antonio onze pupil van de week vond het eerst nog een beetje spannend maar het ijs was snel gebroken. Na een goede warming up en de start van de wedstrijd kon hij lekker genieten van een welverdiend patatje.

Het was een fantastische dag. Helaas voor nu even de laatste i.v.m. de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd. Onze spelers en uiteraard het bestuur moeten jullie als bezoekers in ieder geval tot 4 december missen.

Iedereen bedankt die afgelopen zaterdag hebben geholpen om deze dag mogelijk te maken en we hopen iedereen weer snel te mogen begroeten op de club.

jubilaris 3