Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider Rainbowslider DVC selectieslider rugnummersslider DVC Statafelslider clubhuis achter

 

Afgelopen dinsdag bereikte ons het bericht dat Toon Peters, 85 jaar, is overleden. In zijn actieve periode (rond 1954) was Toon een grote kracht van het eerste elftal. Hij speelde daar samen met bijvoorbeeld Dick Peters, Willem Reijghart en Herman Horsten. Naast een aantal jaar in het bestuur heeft Toon ook zitting gehad in diverse commissies. Ook is hij de aanjager geweest van het kaarten bij DVC en dat heeft hij tot ongeveer een jaar geleden ook met grote regelmaat al die jaren volgehouden. Ook de rest van de familie Peters, zijn vrouw Annie, zijn zoon Eric en dochter Annita waren niet weg te denken naast Toon. Elk weekend was de hele familie bij DVC te vinden. Het is onmogelijk om alle functies en zaken waarbij Toon betrokken was bij DVC op te sommen maar we zijn Toon en zijn naaste familie veel, dank verschuldigd. We wensen zijn naasten, vrienden en verdere familie  veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

  Toon Peters

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van De laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft,  op zondag 23 februari van 14:30 uur tot 15:15 uur.
De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatsvinden in de aula van Crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op maandag 24 februari om 14:15 uur. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in de koffiekamer van het crematorium.

Bekijk hier de rouwkaart

 

elftalfoto annoo vrtk

Geheel rechts onderin Toon Peters. Jaartal ????