Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

Slide kampioen JO19-1Slide kampioen JO11-3Slide kampioen JO13-2Slide kampioen JO17-1Slide kampioen JO11-1DVC selectie sliderclubhuis achter slider

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app.Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder. Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto toevoegen of wijzigen via de voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen. Tot 1 november kan ook de ledenadministrateur de foto’s toevoegen of wijzigen.

Welke voorwaarden?

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Het bestand van de foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto's te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto's die kleiner zijn dan twee megapixel (1600x1200). De foto's worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800x600.

Meer info vindt je hier:

spelerspas

Hier de tussenstand na 4 rondes

Beste leden,

Wij hebben er op zondag een nieuw senioren team bij. 

Op zondag zijn wij nu met vier teams vertegenwoordigd in de competitie.

Het nieuwe team gaat spelen in de reserve 4e klasse en spelen hun thuiswedstrijden om twaalf uur.

Wij hopen dat zij zich snel thuis voelen binnen de vereniging en wensen alle een sportief seizoen met mooie resultaten.

Met vriendelijke groet, 

Bestuur DVC

 

DVC 3 is een hun net ballen en pionnen kwijt. Voor zover bekend lagen ze gewoon in de materiaalkamer maar....... Nu dus niet meer.

Wie weet waar de ballen en pionnen zijn? Zijn ze "geleend" of heeft iemend per ongeluk de verkeerde ballen en pionnen meegenomen??

Graag snel retour, want zonder ballen is het moeilijk spelen.

 ballennet

 

Hier de tussenstand na 3 rondes