Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

In verband met de intocht van sinterklaas is er zaterdag 25 november geen training voor de Mini-F

imagesCA5RGRF1

Helaas heeft jeugdvoorzitter Roy van der Goot besloten om zijn functie neer te leggen. Tijdelijk zal Johan Bergmans de technische zaken waarnemen en Ron van der Horst is bereid gevonden om eventuele vragen betreffende overige zaken op zich te nemen. Met een structurele oplossing voor het vertrek van Roy van der Goot zijn we nog altijd bezig. Wel willen wij Roy feliciteren met zijn aanstelling bij de jeugdafdeling van Sparta. Het is hem gegund. Wij wensen hem alle succes toe en bedanken hem ook voor zijn verrichte werk, inspanningen en behaalde resultaten voor onze club.

Roy van der Goot2

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app.Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder. Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto toevoegen of wijzigen via de voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen. Tot 1 november kan ook de ledenadministrateur de foto’s toevoegen of wijzigen.

Welke voorwaarden?

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Het bestand van de foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto's te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto's die kleiner zijn dan twee megapixel (1600x1200). De foto's worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800x600.

Meer info vindt je hier:

spelerspas

We gaan dit jaar voor een echte pietentraining. Dus kom in voetbalkleding en trek je voetbalschoenen maar aan!!

Wanneer?? Woensdagmiddag 29 november van 14.30 uur tot 17.00 uur voor alle kids tot en met 8 jaar!!

Natuurlijk zijn er ook cadeautjes voor alle kids, een kleurwedstrijd en patat!!

Inschrijving is gesloten.....

 

Wil jij ook kans maken op een extra cadeautje?? Lever dan een mooie kleurplaat in en wie weet .....??

De kleurplaten kun je hier gelijk zelf printen of ophalen in de kantine.

kleurplaat piet 2018 1              kleurplaat piet 2018 2

Uiterste inschrijfdatum is woensdag 8 november.
De eigen bijdrage is 5 € voor jeugdleden en 7,50 € voor niet jeugdleden

Betaling via bank (NL04 RABO 0383 4533 99  t.n.v.  Delftse Voetbal Club  o.v.v. naam en pietentraining) of contant bij de JAC leden.

Pietengym

DVC 3 is een hun net ballen en pionnen kwijt. Voor zover bekend lagen ze gewoon in de materiaalkamer maar....... Nu dus niet meer.

Wie weet waar de ballen en pionnen zijn? Zijn ze "geleend" of heeft iemend per ongeluk de verkeerde ballen en pionnen meegenomen??

Graag snel retour, want zonder ballen is het moeilijk spelen.

 ballennet