Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider Rainbowslider DVC selectieslider rugnummersslider DVC Statafelslider clubhuis achter

 

Afgelopen dinsdag bereikte ons het bericht dat Toon Peters, 85 jaar, is overleden. In zijn actieve periode (rond 1954) was Toon een grote kracht van het eerste elftal. Hij speelde daar samen met bijvoorbeeld Dick Peters, Willem Reijghart en Herman Horsten. Naast een aantal jaar in het bestuur heeft Toon ook zitting gehad in diverse commissies. Ook is hij de aanjager geweest van het kaarten bij DVC en dat heeft hij tot ongeveer een jaar geleden ook met grote regelmaat al die jaren volgehouden. Ook de rest van de familie Peters, zijn vrouw Annie, zijn zoon Eric en dochter Annita waren niet weg te denken naast Toon. Elk weekend was de hele familie bij DVC te vinden. Het is onmogelijk om alle functies en zaken waarbij Toon betrokken was bij DVC op te sommen maar we zijn Toon en zijn naaste familie veel, dank verschuldigd. We wensen zijn naasten, vrienden en verdere familie  veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

  Toon Peters

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van De laatste Eer, Juniusstraat 4 te Delft,  op zondag 23 februari van 14:30 uur tot 15:15 uur.
De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatsvinden in de aula van Crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft, op maandag 24 februari om 14:15 uur. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in de koffiekamer van het crematorium.

Bekijk hier de rouwkaart

 

elftalfoto annoo vrtk

Geheel rechts onderin Toon Peters. Jaartal ????

Helaas heeft Cees Kruijs vanwege drukke werkzaamheden zijn taken bij de club neer moeten leggen.

Zijn inzet en toewijding kenmerkten hem.

Een voetbalman in hart en nieren.

Wij zijn Cees hier dankbaar voor en wensen hem succes met zijn drukke baan.

Na wat onderzoek blijken de Oranje Vrouwen onder 19 bij ons te trainen voor het EK kwalificatietoernooi!!!

De eerste trainingen zijn helaas al geweest maar er zijn nog een paar dagen over om even naar de dames te kijken!!

Mon

30 September

Tue

1 October

Wed

2 October

Thu

3 October

Fri

4 October

Sat

5 October

Sun

6 October

Mon

7 October

DVC Delft,

Delft

NED

15:15 – 17:00

NED

11:30 – 13:30

NED

11:30 – 13:30

NED

11:30 – 13:30

 

NED

11:30 – 13:30

De wedstrijden voor deze jonge leeuwinnen zijn:

Wedstrijdprogramma Vrouwen onder 19

DatumWedstrijdLocatie
Wo. 2 oktober, 19.00 uur Nederland - Montenegro Sportpark Juliana, ‘s-Gravenzande
Za. 5 oktober, 17.00 uur Nederland - Oekraïne Sportpark Zegersloot, Alphen aan den Rijn
Di. 8 oktober, 19.00 uur Ierland - Nederland Sportpark Juliana, ‘s-Gravenzande

 

oranje vr jo19Foto: KNVB

 

Coördinator Voetbal Technische Zaken en Lid van de Technisch Commissie DVC Delft

Even voorstellen, mijn naam is Marco Immers, en (tweeling)broer van de huidige hoofdtrainer Senioren Selectie wat garant zal staan voor een paar onvermijdelijke misverstanden.

Immers Marco

Ben al enig tijd werkzaam (geweest) in de voetbalwereld waaronder in de onderstaande functies bij de hier onderstaande verenigingen,

Hoofdtrainer Senioren Selectie  SEP (2 jaar)
Hoofdtrainer Senioren Selectie      DFC Delfia (2 jaar)
Techniektrainer (Meulensteen Academie)                                               Voetbalschool sv Wippolder                                            
Selectie trainer Senioren Selectie sv Wippolder (4 jaar)
TJC (Technisch Jeugd Coördinator) sv Wippolder
Jeugd hoofdtrainer voor de groeperingen F pupillen t/m A junioren sv Wippolder (16 jaar)

Tijdens de periode bij sv Wippolder ook (mede) organisator en (mede) initiatiefnemer van de Voetbalschool, mini F Opleiding en de 7x7 (interne) competitie.

Omdat voetbal niet alleen een spelletje voor mij is maar iets wat voor mij een soort levenswijze is geworden, heb ik me best gedaan om mijn kennis hierin zoveel mogelijk te vergroten. Dit heb ik onder andere gedaan door de benodigde certificaten en diploma’s te behalen, maar ook door veel wedstrijden te bekijken en onderdeel te zijn van vele KNVB bijeenkomsten. Door de enorme interesse die ik heb in het voor mij erg aantrekkelijke spelletje voetbal is het lijstje met behaalde diploma’s/certificaten best redelijk geworden. Wat dus ook betekend dat ik hierdoor behoorlijk wat tijd in de KNVB schoolbanken en op voetbalvelden heb doorgebracht, maar daardoor dus nu wel in bezit ben van onder andere de volgende certificaten en diploma’s,

UEFA B (licentie plichtig) UEFA C (licentie plichtig) KNVB TJC III

KNVB Jeugdvoetbaltrainer Junioren KNVB Jeugdvoetbaltrainer Pupillen

Meulensteen Academie Techniek Trainer (Techniek Trainingen

Voetbaltweeling klein DVC

Tot zover een stukje achtergrond… maar nu vooruit kijken

Dit aankomende seizoen dus Coördinator Voetbal Technische Zaken en tevens Lid van de Technisch Commissie bij DVC Delft waar ik erg veel zin heeft. De reden waarvoor ik voor DVC heb gekozen lijkt bijna vanzelfsprekend en dat is het natuurlijk ook wel voor mij. Het is weer erg fijn om na een lange periode weer samen met mijn broer te mogen werken bij dezelfde mooie voetbalclub. Maar ook de potentie en enthousiasme van onder ander bestuursleden die ik heb mogen ontmoeten maar ook spelers en leden heeft me hier toe laten besluiten. Hoewel nog op veel vlakken (grote) winst te halen is, blijft en is DVC een geweldige en echte voetbalclub!

Wat is mijn visie binnen mijn functie en wat zijn de doelstellingen

Als eerste wordt ik verantwoordelijk voor het Belofte Team van DVC dat ik samen met, vriend en oud-voetbaltrainer collega, Marc Rijneveen, zal gaan coachen en begeleiden. Marc is “oud” eerste elftal speler van Wippolder en DHL, maar misschien nog belangrijker een zeer ervaren en goede Jeugdtrainer. Samen hebben we de opleiding tot Techniektrainer onder Rene Meulensteen gevolgd en dit heeft geleid tot meerder samenwerkingen op voetbalgebied. Naast Jeugdtrainer is Marc ook TJC bij sv Wippolder geweest en zelfs interim coach voor het eerste elftal. Ook hij heeft aan de basis gestaan van de Voetbalschool en de 7x7 competitie binnen de club Wippolder. Dat onze voetbalvisie binnen een jeugdopleiding vooral op techniek moet zijn gebaseerd is mag duidelijk zijn. Daarom zal zeker de ook doelstelling ontwikkelen van de jeugdvoetballers zijn die (later) ons 1ste elftal moeten gaan versterken. Zover ons uitgangspunt voor de wedstrijden van het Belofte Team die wij gaan coachen en begeleiden.

Tevens is mij gevraagd de Selectie trainers van zowel de senioren (2e en 3e elftaltrainers) als de jeugd trainers Technisch proberen te beïnvloeden en op voetbaltechnische vlak te ondersteunen, dit vooral om de ontwikkeling van te stimuleren. Simpel gezegd door (Jeugd) trainers zich zelf te laten ontwikkelen zullen ook de trainingen beter worden en daardoor dus ook de (jeugd)spelers. Het is dan ook zeker niet de bedoeling om de trainers te bekritiseren maar vooral om samen na te denken over hoe we trainingen leuker en effectiever krijgen. Dit zal vanuit mijn visie voor de jeugd vooral op techniek gebaseerd zijn en voor de senioren vooral op tactisch niveau.

Om dit vorm te geven en te bereiken zal ik Trainers Trainingsavonden organiseren, die gewoon in bespreekruimtes kunnen plaats vinden maar vanzelfsprekend ook op het veld. Bij genoeg enthousiasme en behoefte zullen we besluiten om hoeveel van deze avonden te plannen. Daarnaast zal ik wedstrijden en trainingen bekijken die we, eventueel later, met elkaar kunnen bespreken en/of analyseren tijdens zo’n avond.

Vanzelfsprekend ben ik ook bereikbaar voor voetbaltechnische vragen en ondersteuning bij zowel de Senioren Selectie als bij de Jeugdafdeling!

Hoop hiermee voor nu een ieder binnen de club wat duidelijkheid te geven wat ik binnen jullie, en nu ook mijn, club kom doen. Kijk dan ook uit naar de samenwerking met trainers en spelers waarbij ik verwacht dat we met elkaar de club naar een hoger sportief platform te kunnen brengen!

Met Sportieve Groet, Marco Immers

Coördinator Voetbal Technische Zaken DVC

Dick Suiker2

Donderdagavond 2 mei is Dick Suiker overleden. Dick is 73 jaar geworden.
Dick kwam in 1971 naar DVC en speelde een aantal jaren in DVC zaterdag 1.
Daarna verruilde hij zijn noppen voor zaalschoenen en speelde een aantal jaren voor DVC in de zaal. 

Als trainer is Dick daarna bij diverse clubs actief geweest om, na de fusie, terug te keren bij DVC als trainer van de zondag 1.
Rond 2012 heeft Dick zich ingezet voor de DVC jeugd als Technisch Jeugd Coördinator.

Verder kennen we Dick ook nog eens als penningmeester, tennislid, lid van de biljartclub en mede-oprichter van club Af en Toe.
Het laatste decennium is Dick het verplicht steeds rustiger aan gaan doen door de ziekte van Parkinson.
Dick was altijd vriendelijk, rustig en je kon altijd op hem rekenen. We zullen Dick zeker missen.

Wij wensen zijn familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte om dit grote verlies te dragen.

Kaart Dick Suiker gescand def

 

Er is een tijd van komen en gaan. Het bestuur heeft in overleg met George Bier, die vele jaren actief als jeugdtrainer is geweest, besloten om het contract niet te verlengen. Wij willen hem danken voor zijn vele jaren van inzet en toewijding.