Brasserskade 238 • 2616 LA Delft • Kantine: 015 - 2132548 twitter facebook

slider Rainbowslider DVC selectieslider rugnummersslider DVC Statafelslider clubhuis achter

Hieronder een overzicht van de hoofdsponsors van DVC Delft. Indien u interesse heeft om met uw bedrijf te sponsoren, neem dan contact op met Ronald de Vreede (PR & Communicatie) voor meer informatie.


 Puur Voetbal

Puur voetbal

Onze naam zegt het eigenlijk al: je vindt bij ons echt alles op het gebied van voetbal. Voetballen, voetbalkleding, voetbalschoenen en voetbalaccessoires. Zo hebben we een heel ruim assortiment van de mooiste en beste voetbalschoenenmerken die gedragen wordt door sterren als Messi, Ronaldo, Sneijder, Van der Vaart etc…

Puur Voetbal heeft alles voor de voetballer. Niet alleen schoenen voor op het veld maar ook voor het kunstgras, in de zaal of op straat.  Daarnaast is er in de winkel ook een groot assortiment accessoires zoals scheenberschermers, kousenbandjes, aanvoerdersbanden etc....

Ook voor de keepers is er een ruime keuze handschoenen. Diverse merken handschoenen van onder andere Stanno, Uhlsport, Nike en Adidas. Ook voor de kleding kunt u terecht en als we het niet hebben is het eenvoudig te bestellen.

Uiteraard hebben wij een groot assortiment met clubshirts uit Nederland en uit het buitenland. Ajax, Feyenoord, PSV en ADO in Nederland en onder andere Barcelona, Bayern Munchen, Real Madrid, Manchester United, Paris Saint Germain, AC Milan, Chelsea, Schalke04, Olympic Marseille, Lyon, Arsenal uit het buitenland.  

We zien u graag in de winkel.

Team Puur Voetbal

Adresgegevens

Puur Voetbal
Kruisstraat 35-37
2611 ML Delft

Telefoon: 015-8000100
E-mail: info@puur-voetbal.nl

 


Macron

Afbeelding29

Macron is een Italiaanse onderneming die actief is in de hi-tech sportkleding sector. Opgericht in 1971, begon het bedrijf door de productie van sportkleding voor bekende Italiaanse en internationale merken.

Macron behoort tot de topmerken op het gebied van sportkleding en is kledingsponsor van vele grote clubs binnen Europa; o.a Bologna FC, Leeds United, Real Mallorca en A.S. Monaco. 
In Nederland is MACRON o.a. kledingsponsor van AZ, Willem II, FC DEN Bosch. 

Ook DVC Delft heeft eeneigen Clublijn waarin alle kleding, tassen e.d. voorzien is van het DVC logo.

Zij bieden tevens de mogelijkheid tot het bedrukken van de kleding in hun eigen textieldrukkerij. Het bedrukken van sportkleding is hun specialiteit.

Zij zijn u graag van dienst met hun producten.


T.B. van Wichen BV 

Wichen

 

Met een geschiedenis van ruim 30 jaar, hebben we ervaring met ontelbare (installatie)werkzaamheden.

Geen opdracht is hetzelfde. Elk huis, (bedrijfs)pand of gebouw is anders en vraagt om een ander ontwerp. Wij komen eerst bij u langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Hierna ontvangt u van ons een duidelijke offerte, nauwkeurig afgestemd op uw wensen.

De apparatuur kiezen we uiteraard in overleg met u. Onze ervaren medewerkers installeren deze op vakkundige wijze. Van complete CV installaties, boilers en ventilatiesystemen tot rioleringen, waterleidingen, rook- en afvoerkanalen. Bij ons is alles in vertrouwde handen.

Werkt alles zoals het hoort, pas dan verlaten wij uw pand. Maar niet nadat we het netjes hebben opgeruimd. Beloofd!

We schreven het al eerder. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dus als u 070 – 385 13 00 belt voor een reparatie, komen wij zo snel mogelijk in actie.

Zit u met een technische vraag of heeft u advies nodig? Twijfel niet, pak de telefoon en bel ons. Ook dan helpen wij u graag.

Adresgegevens:

T.B. Van Wichen B.V.
De Tiber 68
2491 DJ Den Haag

Telefoon: 070-3851300
Email: info@vanwichenbv.nl  

Terug naar Sponsors


@DVC